CSM Târgu Jiu a pierdut primul meci din grupa A a Cupei României

CSM Târgu Jiu a cedat, la mare luptă, scor 70-74, în confruntarea cu Rapid București, din Grupa A, din prima fază a Cupei României. Jason Hubbard a fost cel mai bun jucător al grupării gorjene. 

Jocul cu Rapid a fost un meci cu două reprize diametral opuse. Prima parte a meciului a fost dominată de gruparea bucureșteană, care a intrat la vestiare la +15 pe tabelă. Partea a doua a fost controlată de CSM Târgu Jiu care a început o cursă de urmărire a adversarului și-a fost foarte aproape de egalare, scor 70-73, cu doar câteva secunde înainte de finalul meciului. 

Pe sferturi scorul a fost 12-19, 14-22, 17-15, 27-18. S-a terminat 74-70 pentru Rapid.

Kresimir Basic și-a lăudat elevii pentru jocul prestat în repriza secundă, dar spune că nu este suficient pentru a obține mai mult de la astfel de confruntări. Basic rămâne cu regretul că echipa sa nu a jucat la fel și în prima repriză. 

”Felicitări jucătorilor pentru cum au luptat în a doua repriză, în care am arătat că se poate, doar că trebuia să facem asta de la început. L-am pierdut pe Dupree destul de repede în meci si asta ne-a împins intr-o rotație scurtă la nivelul oamnenilor mari. Rămânem cu o repriză secundă la nivelul pe care ni-l dorim, dar din păcate nu este suficient”, a spus după meciul cu Rapid antrenorul gorjenilor, pentru site-ul oficial al clubului.

Jason Hubbard a fost cel mai bun jucător al grupării gorjene după ce a reușit să termine meciul cu 26 de puncte marcate. 

Duminică, 17 septembrie, CSM Târgu Jiu și FC Argeș Pitești se vor duela pentru locul 2 în Grupa A, cu începere de la ora 19:00. Ambele echipe au pierdut în fața Rapidului, care s-a calificat în Final 8. Gorjenii au cedat la 4 puncte, scor 70-74, în timp ce piteștenii au pierdut la o diferență de 5p, scor 57-62. Învingătoarea dintre CSM Târgu Jiu și FC Argeș Pitești poate spera la un loc în Final 8. Pe lângă cele 6 echipe învingătoare în grupe, la Turneul Final ajung și 2 echipe cele mai bine clasate de pe locurile 2 din grupe.

Vizualizări: 980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: