Au învins la limită cea mai slabă echipă din Liga 2!

ACS Viitorul Târgu Jiu a încheiat seria meciurilor fără victorie în partida cu ultima clasată din Liga 2. Echipa care joacă la Târgu Jiu a învins Progresul Spartac la limită, scor 2-1.

ACS Viitorul Târgu Jiu a bifat primul succes în acest sezon de Liga 2, 2-1 cu Progresul Spartac, ultima clasată din Liga 2. Meciul s-a disputat în deplasare, în etapa cu numărul șase. 

La pauză, formația care joacă pe terenul de la Târgu Jiu a avut avantaj de un gol pe tabelă, 1-0, în fața echipei care la începutul sezonului era în Liga 3 dar a luat ulterior locul celor de la Brașov în Liga 2.

Gîrbiță a fost omul partidei de sâmbătă, marcând ambele goluri pentru ACS Viitorul iar Progresul Spartac a punctat pe finalul întâlnirii, când scorul era deja 2-0, scrie liga2.ro.

În minutul 10 a deschis scorul jucătorul antrenat de Călin Cojocaru, care apoi a marcat la 14 minute de la reluare, în partea secundă, pentru o diferență care aducea liniștea.

Însă, finalul de întâlnire nu a fost lipsit de emoții pentru elevii lui Cojocaru care au luat un gol în minutul patru al prelungirilor, de la Eduard Radu.

La finalul întâlnirii, antrenorul Călin Cojocaru a remarcat faptul că echipa sa a arătat un joc bun, chiar dacă, până la urmă, a întâlnit ultima clasată din Liga 2, pe Progresul Spartac.

Vizualizări: 276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: