Primarul doreşte performanţă la handbal și baschet

Primarul Marcel Romanescu îşi doreşte să se facă performanţă la Târgu Jiu în sporturile de echipă, însă numai la fotbal şi baschet. Edilul s-a referit la echipele de seniori ale clubului primăriei, cea de handbal feminin, aflată în liga secundă, şi cea de baschet masculin, rămasă în prima ligă după ce nici o formaţie nu a mai retrogradat din Liga Naţională în ultimul sezon.

Primarul Municipiului Târgu Jiu susţine că oraşul Târgu Jiu poate să susţină doar echipele de baschet şi handbal în prima ligă. Acest lucru în cazul în care echipa de handbal va promova, pentru că în ultimul sezon nu a reuşit, şi cea de baschet se va menţine în Liga Naţională, pentru că în ultimii doi ani a cochetat cu ultimele poziţii retrogradabile fiind salvată de federaţie. „Oraşul Târgu Jiu îşi poate permite să susţină echipe de baschet şi handbal în prima ligă, însă doar atât!”, a declarat edilul, prezent la reunirea echipei de handbal feminin la care a fost prezent de fiecare dată, ca de altfel şi la meciurile disputate la Târgu Jiu de echipa feminină a CSM.

Primarul Romanescu a mai spus că echipa de handbal fete a făcut o figură frumoasă chiar dacă a ratat promovarea în prima ligă: „Eu zic că am făcut o figură extraordinară după doar doi ani de la înfiinţarea acestui club. Anul acesta cred că, prin transferurile pe care le-a făcut conducerea clubului, obiectivul poate fi realizat. Avem în continuare un lot valoros şi, prin transferurile realizate, cred că obiectivul poate fi atins”.

Obiectivul echipei de handbal fete a CSM Târgu Jiu este promovarea în Liga Florilor iar în acest sezon s-au făcut transferuri mult mai bune pentru a se atinge acest obiectiv.

Vizualizări: 525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: