Schimbări în lotul echipei de baschet a CSM Târgu Jiu

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu se află acum în vacanţă dar pentru mulţi dintre ei urmează o perioadă de căutări de noi echipe. Nu toţi jucătorii care au evoluat sezonul trecut pentru echipa locală vor putea prelungi contractele cu clubul gorjean.

Până acum doi dintre foştii jucători ai CSM Târgu Jiu, Berca şi Berculescu, au semnat prelungiri de contracte, alţii semnând deja contracte cu alte formaţii. Este cazul gruzinului Revaz Rogava, transferat sezonul trecut de CSM, care va juca tot în Liga Naţională de Baschet Masculin, dar la echipa din Timişoara.

În ceea ce priveşte noutăţile echipei din Târgu Jiu, singura certitudine până acum este transferul conducătorului de joc american Brandon Sly. Jucătorul de 25 de ani a evoluat în prima ligă a Georgiei, unde a jucat pentru Tbilisi State University. Sly joacă pe acelaşi post cu Stefan Nikolic la care conducerea clubului s-ar putea să renunţe acum, având în vedere meciurile slabe ale sârbului din sezonul trecut. Un alt jucător care a evoluat sezonul trecut şi ar putea pleca este Ioan Alin Borşa care nu a ajuns la un acord cu clubul pentru prelungirea contractului.

Conducerea clubului se află în tratative şi cu alţi jucători din ţară şi ar putea renunţa şi la alţi jucători care au evoluat sezonul trecut pentru a răspunde cerinţelor antrenorului Jordanco Davitkov care a cerut schimbări în lot.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: