Craiovenii Ivan şi Antoine Conte se tratează la vraci

Primele veşti proaste pentru Laurenţiu Reghecampf după venirea la Universitatea Craiova sunt legate de accidentările a doi jucători importanţi, Andrei Ivan şi Antoine Conte. Cei doi vor reveni pe teren,  după spusele lui Reghe, abia în luna septembrie.

Cei doi jucători au suferit rupturi musculare în derby-ul cu FCSB şi au fost înlocuiţi. ProSport a aflat că zilele acestea vor pleca în Serbia, pentru a fi trataţi de vraciul Marijana Kovacevic, ca să revină mai rapid pe teren.  Tot în luna septembrie este aşteptat să revină pe teren şi fundaşul Paul Papp, care a fost supus unei intervenţii chirurgicale, după ruptura de ligamente pe care a suferit-o în luna februarie.

Un alt jucător care s-a accidentat în duelul pierdut de olteni pe Arena Naţională, Alex Câmpanu, resimte dureri la umăr, dar el va reveni pe teren în curând, putând fi recuperat chiar pentru duelul de joi, din Conference League. Reghecampf a declarat că trebuie umplut şi golul lăsat de plecarea lui Alex Cicâldău. „S-a vândut un jucător important (Cicâldău, n.r.) şi conducerea clubului îşi doreşte să umple golul respectiv. La ultimul meci s-au accidentat doi jucători importanţi (Ivan şi Conte, n.r.) şi vor absenta în următoarea lună, cel mai probabil vor reveni pe teren în luna septembrie. Există valoare în echipă, există nivelul necesar pentru a câştiga campionatul”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, la prezentarea oficială în Bănie.

Noul antrenor al Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a fost prezentat marţi, într-o conferinţă de presă, apoi a efectuat primul antrenament, pentru ca joi să fie pe bancă la meciul retur din Conference League, Universitatea Craiova – KF Laci.

Vizualizări: 667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: