Gilortul Cărbunești s-a calificat în play-off

Gilortul a rezolvat ecuația play-off-ului  după ce s-a impus vineri în meciul cu Progresul Ezeriș, scor 3-0. Golurile gorjenilor la debutul în meciurile oficiale din acest an au fost marcate de Bogdan Dănăricu (13'), Ionuț Gîlcescu (45'), Leonard Gheorghe (52').

Victoria Gilortului, coroborată cu înfrângerea Jiului Petroșani, scor 1-3 la Deva, în fața CSM-ului din localitate, califică matematic echipa din Cărbunești în play-off cu două etape înainte de finalul sezonului regulat. „Puțini au crezut că putem ajunge aici. Cei care muncesc și sunt serioși de cele mai multe ori reușesc. Mario Găman și Boby Staicu au pregătit cu profesionism lotul în perioada de iarnă, i-au capacitat pe băieți, iar aceștia au răspuns exemplar cerințelor celor doi tehnicieni. Rezultatul – calificarea în primele patru echipe ale seriei a VII-a”, au anunțat cu bucurie cei de la Gilortul pe pagina oficială.

Aceștia își propun acum să depășească a doua cea mai bună clasare a echipei în Liga 3, locul 3 în sezonul 2000-2001. În sezonul următor 2001-2002, Gilortul a ocupat locul 1 și a promovat, în premieră, în Liga 2.

Vizualizări: 875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: