Joacă ultimul meci din sezonul regulat la Miercurea Ciuc

Ultimul meci pentru ACS Viitorul Târgu Jiu în sezonul regulat va avea loc în deplasare, cu FK Miercurea Ciuc. Deși pare un joc de vacanță pentru ambele echipe acesta va conta pentru numărul de puncte cu care cele două formații vor intra în play-out.

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a reușit decât un punct în acest an, în cele două etape disputate, după 0-0 cu Metaloglobus în deplasare și 0-1 cu CSM Slatina, pe teren propriu. La mijlocul săptămânii cei de la ACS Viitorul au disputat și un amical la Târgu Jiu, pe terenul de antrenament, cu Viitorul Dăești, pierzând și acest meci, scor 0-1.

Directorul tehnic de la ACS Viitorul este cu gândul la punctele pierdute etapa trecută de jucătorii săi în meciul cu CSM Slatina. ”Este un meci foarte important pentru noi, ne dorim în mod clar să câștigăm. Întâlnim o echipă bună, care s-a bătut până etapa trecută la accederea în play-off. Venim după un rezultat negativ cu CSM Slatina, cred eu că nemeritat ținând cont de jocul prestat și faptul că am fost dezavantajați de maniera de arbitraj, având cel puțin două penalty-uri”, a spus Călin Cojocaru, citat de liga2.ro.

Echipa sa e pe locul 13 în Liga 2, cu 22 de puncte, la un punct peste poziția a 14-a, CS Comunal Șelimbăr, și la un punct sub poziția a 12-a, CSC Dumbrăvița. Echipa din Miercurea Ciuc este pe locul 10, cu 26 de puncte.

Vizualizări: 550

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: