A fost omul meciului în meciul Universitatea Craiova – UTA

Elvir Koljic a înscris golul victoriei în meciul cu UTA. Atacantul bosniac în vârstă de 27 de ani de la Universitatea Craiova a dat de înțeles că se gândește la câștigarea titlului în acest sezon.

Meciul dintre Universitatea Craiova și UTA Arad s-a jucat vineri seară, în cadrul etapei cu numărul 30 din Superliga, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie și s-a încheiat cu victoria oltenilor, scor 2-1, după golurile marcate de către Markovic, în minutul 52, și Koljic, în minutul 65. Pentru arădeni a deschis scorul Batha, în minutul 39.

După această partidă, Elvir Koljic s-a declarat mulțumit de rezultat, considerând că Universitatea Craiova a meritat victoria, dar a recunoscut că oltenii au avut parte de un meci dificil în partea celor de la UTA Arad. Atacantul bosniac a dat de înțeles că speră ca Universitatea Craiova să recupereze puncte în play-off și să se lupte pentru câștigarea titlului.

„Un meci foarte, foarte greu, cu o echipă foarte puternic, foarte bună, cu un antrenor foarte bine. Am suferit 90 de minute. Important e că am întors rezultatul. Toată echipa a făcut un meci bun și meritam să câștigăm. Important pentru noi e să câștigăm meciurilor. Sper să intrăm în play-off cu ambiție, să câștigăm meciurile și ușor-ușor să ne batem la campionat. Mă simt foarte bine, intru, joc bine. Sunt și alți jucători, nu depinde doar de mine. Și Markovic, și Rivaldinho sunt jucători buni. Eu sper să joc bine și să continuăm așa. Nu contează cu cât câștigăm, important e să câștigăm.

Eu cred că în acest an o să fie un play-off foarte interesant, sunt multe echipe care se bat la campionat”, a spus Elvir Koljic, la flash-interivul de după meci.

Vizualizări: 554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: