Suma derizorie pentru care au fost închiriate vestiarele de la Pandurii

Vestiarele de la Centrul de Copii și Juniori Pandurii care au aparținut echipei intrate în faliment s-au închiriat pentru suma de 2500 de lei pe lună. Reamintim că pentru vestiarele de la stadion, la un singur meci, echipa care a închiriat acum abuziv vestiarele plătește 10 000 de lei Primăriei Târgu Jiu, doar pentru un meci.

Pentru 2500 de lei, suma care reprezintă un sfert din cât plătește ACS Viitorul Târgu Jiu pentru un singur meci pe stadion, toți copii și juniorii care se antrenează și joacă pe terenul sintetic au rămas acum fără vestiare și fără locul în care antrenorii depozitau mingiile și materialele de antrenamente. Doar atât plătește echipa apropiaților lui Nicolae Sarcină, pe lună, nu pe un antrenament, pentru a beneficia de vestiarele de la Centrul de Juniori. Cel puțin așa scrie pe contractul încheiat cu Siomax, parafat cu aprobarea unei părți din creditorii de la Pandurii, fără Finanțela Publice, care sunt principalul creditor și care au contestat în instanță această închiriere pe care o consideră abuzivă, la fel ca și Primăria Târgu Jiu, care deja a dat o hotărâre de Consiliu Local prin care preia acest Centru de Juniori.

Pentru suma respectivă s-au închiriat trei vestiare, două mari și unul pentru antrenori sau arbitrii, precum și sala de forță care a fost transformată tot în vestiar cu mobilierul care se afla depozitat în incintă, fostul mobilier din vechile vestiare de sub tribuna stadionului. De asemenea, s-a luat și zona de refacere, respectiv bazin cu apă rece și două jacuzzi cu saună, și acestea în același preț derizoriu. Ba mai mult, cei de la ACS Viitorul Târgu Jiu au spart ușa de la cabinetul medical și l-au ocupat și pe acesta, rămâne de văzut cu acordul cui și dacă firma Siomax are cunoștință despre ocuparea abuzivă a acestor spații în care clubul Pandurii are depozitată și arhiva.

Toate acestea în timp ce copiii și juniorii au rămas fără vestiare deși Primăria Târgu Jiu promitea anul trecut la sute de părinți să le rezolve problema vestiarelor pentru copii. Mai mult, tot primăria continuă să ofere în mod gratuit terenurile de antrenamente celor două echipe de seniori ale ACS Viitorul Târgu Jiu, una din Liga 2 și una din Liga 3.

Vizualizări: 1,316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: