Gilortul, din nou acasă, cu Flacăra Horezu

Gilortul va juca din nou la Cărbuneşti după meciul cu Viitorul Șelimbăr din etapa trecută. Echipa din Cărbuneşti a anunţat că  vrea să rămână neînvinsă  în confruntările cu echipele din județul vecin.

Din cele 5 confruntări cu formațiile din Vâlcea, singura echipă de Liga 3  din Gorj a obținut 11 puncte din 15 posibile, 5-2 și 1-1 cu Viitorul Dăești, 2-1 și 1-0 cu Minerul Costești și 3-3 cu Flacăra Horezu. După ce în iarnă „olarii” au pierdut jumătate dintre titularii echipei, inclusiv pe antrenorul Adi Popa, aceștia nu s-au mai regăsit și au înregistrat înfrângeri pe linie: 0-4 cu Viitorul Dăești (d), 0-3 cu Măgura Cisnădie (a), 0-3 cu Viitorul Șelimbăr (d) și 1-3 cu Gaz Metan Mediaș 2 (a), se arată într-o statistică realizată de echipa gazdă a meciului de sâmbătă. Flacăra l-a adus în iarnă de la Dăești pe antrenorul Gabriel Mangalagiu, care are misiunea de a forma o echipă competitivă pentru sezonul viitor.  În tur, la Horezu, cele două echipe au oferit un spectacol fotbalistic cu 6 goluri marcate și multe alte ocazii de poartă.

Cele două echipe sunt aproape scăpate de griji, iar sâmbătă se va disputa un meci fără nicio miză. Flacăra nu v-a putea miza pe Moldovan și Mihăescu (suspendați), iar Bălan și Simeanu sunt incerți, în vreme ce Florin Popete nu va conta pe Almăjanu (suspendat), sub semnul întrebării fiind Miroiu și Roncea, jucători care din cauza unor probleme medicale nu s-au antrenat în această săptămână.

Vizualizări: 540

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: