Pandurii va trece la executarea membrilor asociaţi

Pandurii Târgu Jiu va executa membri asociaţi pentru plata banilor datoraţi pentru perioada 2014 – 2017.  Clubul a câştigat definitiv procesul şi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi urmează să încaseze aproximativ patru milioane de euro.

Pandurii Târgu Jiu va trece la executarea conturilor membrilor asociaţi care nu au achitat sumele cu care se angajaseră să susţină echipa în perioada 2014 – 2017, a precizat principalul creditor, Marin Condescu. Majoritatea asociaţilor au girat, prin reprezentanţii lor în conducerea clubului, cheltuieli foarte mari la echipă în perioada respectivă, fără a mai vira banii cu care se angajau atunci că susţină clubul. „Clubul va trece la executarea tuturor asociaţilor care trebuie să vireze bani la Pandurii. Dar era de bun simţ şi era necesar să aşteptăm o perioadă în care să spună dacă plătesc sau nu. Şi la Complex am văzut că sunt persoane care spun că nu poate să plătească, poate, iar toată datoria pe care a acumulat-o CEO este pentru perioada 2014 – 2017. Dar au şi restanţe din 2013, când s-a câştigat procesul de la Înalta Curte, atunci când directorul general de acum era victimă în proces. Şi a scăpat prin intervenţia clubului Pandurii care a câştigat până la Înalta Curte şi s-a spus atunci că era corect să plătească”, a precizat fostul preşedinte al clubului Pandurii, Marin Condescu la Radio Infinit, recunoscând că angajaţii clubului sunt neplătiţi de patru ani de zile: „Dacă mă întrebaţi acum, în 2021 cum a reuşit Pandurii să reziste, nu aş putea să spun, pentru că nu sunt amintiri prea plăcute. Să ştii că jucătorii, salaraţii, antrenorii, cei de la Centrul de Copii şi Juniori, timp de patru ani de zile nu au primit salarii.... Clubul a supravieţuit numai asigurând condiţiile de pregătire, iar clubul are în continuare angajaţi, plus 200 de copii care poate nu vor ajunge toţi fotbalişti dar îşi desfăşoară activitatea acolo”.

Pandurii Târgu Jiu a demonstrat în instanţă că are de recuperat bani de la membri asociaţi şi urmează să primească sume de până la patru milioane de euro, la sumele restante urmând să se adauge şi penalităţi.

Vizualizări: 959

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: