Trei jucători revin după accidentări la Universitatea Craiova

Bosniacul Elvir Koljic a revenit pe teren după o jumătate de an, în derby-ul cu FCSB, de la Giurgiu. Atacantul Reagy Ofosu, mijlocaşul Vladimir Screciu şi fundaşul central Stephane Acka sunt pregătiţi să revină pe teren o dată o dată cu startul play-off-ului.

Antrenorul Universităţii Craiova, grecul Marinos Ouzounidis, primeşte alte veşti bune din partea staff-ului medical. Astfel, atacantul Reagy Ofosu, mijlocaşul Vladimir Screciu şi fundaşul central Stephane Acka sunt pregătiţi să revină pe teren o dată o dată cu startul play-off-ului.

Cei trei fotbalişti sunt OK din punct de vedere medical şi în acest moment, însă mai au de recuperat la capitolul fizic, a informat Pro Sport. Ei ar putea fi văzuţi pe teren o dată cu prima manşă a semifinalei Cupei României, programată miercuri, 14 aprilie, de la ora 19, pe „Ion Oblemenco”, împotriva divizionarei secunde ACS Viitorul Târgu Jiu, ori în prima rundă din play-off. Practic, pe lista indisponibililor, la Universitatea Craiova nu mai există niciun nume, după ce au fost probleme destul de mari la începutul anului din cauza accidentărilor.

Vizualizări: 790

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: