Debut în forţă pentru senioarele CSM la turneul de la Deva

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu a debutat cu o victorie la turneul de la Deva. Formaţia pregătită de Liviu Andrieş a trecut fără probleme în meciul disputat vineri, de CSU Timişoara, scor 39-24, la pauză 21-8.

CSM Târgu Jiu continuă să fie liderul Seriei B după victoria din primul meci al turneului de la Deva şi a ajuns la cel de al 11-lea succes consecutiv. Cu victoria de vineri, CSM Târgu Jiu este cu un pas mai aproape de a termina grupa pe primul loc. Meciul contra echipei din Banat a fost controlat de la un capăt la celălalt de gruparea gorjeană.

În meciul contra Timişoarei, Liviu Andrieş a rulat tot lotul avut la dispoziţie, pentru a da minute tuturor jucătoarelor, pentru a putea intra în ritmul competiţiei. Singurul aspect negativ după partida de vineri este legat de accidentarea extremei Bianca Stanca. Plecat la Deva fără patru jucătoare, toate accidentate, antrenorul Liviu Andrieş speră că Bianca Stanca să fie recuperată rapid şi să fie aptă pentru meciul meciul cu CSM Deva, cel mai important de la acest turneu.  „Un meci foarte bun, controlat de la un capăt la celălalt. Un meci în care toate fetele au avut minute de joc, şi fiecare a contribuit la această victorie. Din păcate, avem o mică problemă medicală cu Bianca Stanca. Sperăm că nu este grav la Stanca, în rest toate fetele sunt bine și toată lumea aşteaptă cu nerăbdare și încredere meciul de duminică”, a spus Liviu Andrieş după meci pentru site-ul CSM.

Pentru CSM Târgu Jiu ziua de sâmbătă, 10 aprilie, va fi zi de pauză. Duminică, 11 aprilie, de la ora 15.20, gorjencele vor da bătălia finală pentru supremaţie în Seria B, cu echipa gazdă, CSM Deva.

Debut cu dreptul şi pentru echipa de junioare 3 a CSM Târgu Jiu în turneul de la Slatina. Junioarele pregătite de Andrei Enache s-au impus fără probleme în partida cu CSS Hunedoara, scor final 38-19 iar CSM Târgu Jiu rămâne în continuare liderul Seriei J la junioare 3.

Vizualizări: 483

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: