Pandurii pot face schimb de locuri cu CSM Slatina

Pandurii Târgu Jiu va juca acasă, sâmbătă, în cea de-a doua etapă din play-out-ul Ligii 2 cu penultima clasată din grupă. Meciul este unul la fel de important ca şi cel din etapa trecută, gorjenii întâlnind tot  o echipă cu care se află direct în luptă pentru evitarea retrogradării iar în caz de victorie vor face schimb de locuri.

Antrenorul Călin Cojocaru consideră dificil şi acest meci  şi le-a cerut jucătorilor să uite dezastrul din etapa trecută cu Fotbal Comuna Recea, pierdut de cei de la Pandurii la scor. „Ne pregătim de următorul meci şi vedem la sfârşit unde o să fim. Ne aşteaptă un meci greu cu Slatina, nu ne gândim decât la etapa următoare. Trebuie să uităm meciul cu Recea”, a spus timişoreanul după meciul pierdut de echipa sa, scor 5-0, meci care a cam risipit şansele de salvare de la retrogradare. Antrenorului Cojocaru continuă să i se ceară demisia dar conducerea nu ia în calcul această variantă.

După meciul cu CSM Slatina, programat sâmbătă, de la ora 11:00, Pandurii va avea un meci dificil în etapa a treia din play-out Liga 2, cu Universitatea Cluj, meci programat în deplasare, miercuri, 14 aprilie, cu începere de la ora 17:00.

Program etapa 2 Grupa A play-out Liga 2:

Sâmbătă, 10 aprilie 2021, ora 11.00

Metaloglobus Bucureşti – Farul Constanţa

Ripensia Timișoara – Fotbal Comuna Recea

Pandurii Târgu Jiu – CSM Slatina

Universitatea Cluj stă.

Program etapa 3 Grupa A play-out Liga 2:

Miercuri, 14 aprilie, ora 11.00

Fotbal Comuna Recea – Metaloglobus Bucureşti

Miercuri, 14 aprilie, ora 17.00

Universitatea Cluj – Pandurii Târgu Jiu

CSM Slatina – Ripensia Timișoara

Farul Constanţa stă.

Vizualizări: 758

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: