Gilortul este în grafic după victoria cu Retezatul Hațeg

Gilortul Târgu Cărbunești este pe o pantă ascendentă după ce a reușit cel de-al treilea succes consecutiv în campionat. Elevii lui Mario Găman s-au impus pe teren propriu în fața Retezatului Hațeg cu scorul de 2-0.

Hunedorenii au venit la Cărbunești cu intenția clară de a aglomera zona din fața porții lui Tonca și să încerce să dea lovitura pe contraatac. În prima repriză planurile acestora au dat roade și doar Bucur (37') și Dănăricu (42'), respectiv Trif (39') au amenințat poarta adversă dar la vestiare s-a intrat la egalitate, scor 0-0. „La pauză Mario Găman și-a muștruluit elevii și a făcut o modificare tactică în angrenajul echipei. Jucătorii noștri își fixează adversarii și împing jocul spre poarta lui Tonca. Oprișa îl lansează în dreapta pe Ciutică, acesta pasează în fața porții și Ionuț Gîlcescu (68') îndeplinește o simplă formalitate împingând mingea în poarta lui Tonca. Ciutică (79') are șansa de 2-0. Mijlocașul Gilortului pleacă de la centrul terenului, pierde doi adversarii pe drum și de la marginea careului mic, din unghi, îl lobează pe Tonca, dar mingea lovește bara din stânga porții hunedorene. În ultimul minut de prelungiri Gilortul se desprinde pe tabelă. Bărănescu scoate o minge la marginea careului mare, Croitoru șutează la poartă, Tonca scapă balonul în față și Istudor, aflat pe fază, trimite din 6 m în plasă”, au explicat cei de la Gilortul pe pagina oficială desfășurarea ostilităților din repriza secundă în care s-au marcat cele două goluri.

În urma acestei victorii, și după înfrângerea Șimianului în fața celor de la CSM Deva, Gilortul a urcat pe locul 3 în clasament.

Vizualizări: 338

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: