Slobozia și-a consolidat locul doi cu un 4-0 la Târgu Jiu

Aflată pe locul doi în clasamentul ligii secunde, Unirea Slobozia și-a consolidat locul după victoria la scor de la Târgu Jiu. Echipa la care joacă o serie de foști jucători dați afară de ACS Viitorul Târgu Jiu a administrat un scor dur, de 4-0, formației pregătite de Florin Stîngă.

ACS Viitorul Târgu Jiu demonstrează cu fiecare etapă în care pierde că victoria în fața celor de la Steaua a fost doar o întâmplare și ar putea fi pusă pe seama unei zile mai slabe a steliștilor. Elevii lui Stîngă au pierdut cu 0-4 meciul cu Unirea Slobozia, formație care a ajuns la a treia victorie consecutivă, serie pe care a mai avut-o o dată în primele trei runde ale sezonului. Victoria de la Târgu Jiu a fost și cel mai categoric succes pentru ialomițeni.

Ialomițenii s-au impus la scor la Târgu Jiu, după o lecție predată echipei gazdă, după cum a admis și antrenorul Florin Stîngă. Pe lista marcatorilor s-au regăsit foștii jucători de la ACS Viitorul Rus și Prejmerean. Tabela a fost modificată pentru prima dată de Ciprian Rus, în minutul 31. Fostul atacant al ACS viitorul din sezonul trecut a înscris cu o scăriță peste portarul Krupenschi, neinspirat în acest meci. Vlad Prejmerean, și el fost jucător la ACS Viitorul, a majorat avantajul, peste 8 minute, cu un șut la firul ierbii, iar, după pauză, oaspeții au mai înscris în alte două rânduri. La golul de 3-0, din minutul 67, Krupenschi a scăpat în plasă balonul centrat de nou-intratul Alin Boțogan, iar Prejmerean a închis tabela în minutul 83, cu o lovitură de cap, la colțul scurt, din careul mic, după cornerul executat de Antonio Cruceru.

Meciul de la Târgu Jiu s-a încheiat cu scorul de 4-0 pentru Unirea Slobozia, care etapa trecută învinsese Oțelul Galați cu 1-0. Echipa lui Enache reușise să nu primească gol nici în Cupa României, unde a remizat, scor 0-0, cu Petrolul, chiar pe ”Ilie Oană”, la mijlocul săptămânii trecute.

Vizualizări: 422

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: