Meciuri amicale la Mediaş pentru baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu

Echipa de baschet masculin a CSM Târgu Jiu participă joi şi vineri la un turneu de meciuri amicale la Mediaş. Antrenorul Claudiu Alionescu va avea astfel ocazia să îşi testeze lotul noii echipe  a CSM cu formaţii din aceeaşi urnă valorică precum CSM Mediaş sau CSM Miercurea Ciuc.

 Turneul de meciuri amicale de la Mediaş va fi un bun prilej pentru baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu să joace primele meciuri de verificare înaintea debutului de sezon. Gorjenii antrenaţi de Claudiu Alionescu vor disputa meciuri amicale cu CSM Mediaş, CSM VSKC Miercurea Ciuc şi CSM Sighetu Marmației. Antrenorul CSM  Târgu Jiu consideră  turneul de la Mediaş ca fiind binevenit la finalul pregătirii pentru noul sezon pentru a vedea la lucru toţi jucătorii şi a cristaliza relaţiile de joc, nefiind interesat de rezultate. „Un turneu amical binevenit pentru noi, acum la sfârșitul perioadei de pregătire. Vom întâlnii echipe din urna noastră valorică  precum  Ciuc, Sighet sau Mediaş. Dar nu rezultatele vor conta acum cât cristalizarea unor relații de joc pentru că astea ne lipsesc la momentul actual”, a spus Alionescu după ultimul antrenament susţinut miercuri la Târgu Jiu şi după ce a renunţat la pivotul american aflat în probe: „Vom merge fără pivotul american Xavier Williams deoarece aceasta nu ne-a convins în timpul petrecut aici că este o opțiune viabilă pentru poziția 5,astfel încât suntem nevoiți să ne reorientăm. Astfel ca vom face această deplasare cu lotul de jucători romani plus sârbul Djurasevic”.

Joi după-amiază CSM Târgu Jiu va susţine primul meci al acestui turneu împotriva echipei CSM Miercurea Ciuc, cu începere de la ora 16:30, cel de-al doilea meci al turneului fiind programat la ora 19:00. În funcție de rezultatul din meciul susţinut joi, CSM va juca vineri în finala mare  sau finala mică a turneului.

Vizualizări: 640

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: