Mădălin Gorjanu are doi luptători calificaţi în finale

Antrenorii luptătorilor de la CSM Târgu Jiu, Mădălin Gorjeanu şi Ştefan Tănase, au reuşit să califice doi dintre sportivi la finala Campionatului Naţional şi a Cupei României pentru seniori. Alexandru Beșliu și Eduard Popescu au avut evoluţii foarte bune care le dau speranţe antrenorilor pentru turneele finale.

Sala Sporturilor din Târgoviște a găzduit în perioada 11-14 martie Turneul de calificare pentru Finala Campionatului Național de lupte și Cupa României la lupte libere pentru seniori. Antrenor la secţia de lupte libere a CSM Târgu Jiu, Mădălin Gorjanu, s-a declarat mulţumit de evoluţia celor doi sportivi cu care a luat parte la calificări, Alexandru Beșliu și Eduard Popescu. Cei doi luptători, care sunt încă juniori, s-au calificat la turneele finale pentru seniori. Antrenorul Mădălin Gorjeanu a lăudat prestaţia tinerilor luptători şi s-a declarat mulţumit de evoluţiile lor. „A fost un turneu la care s-a prezentat un număr mare de sportivi cu un nivel destul de ridicat din punct de vedere tehnico-tactic. S-a simţit într-adevar perioada de pauză competiţională, mai ales la sportivul Eduard Popescu. A pierdut un meci în care a condus cu 8-0 pe baza unei greşeli, o neatenţie, care cel mai probabil este datorată exact lipsei de meciuri oficiale. Vreau să laud evoluţia lui Alex Beşliu, care a câştigat 3 din 4 meciuri de o maniera clară, care îmi dă mari speranţe pentru turneele finale. Per total, sunt mulţumit de calificarea celor doi sportivi”, a spus Mădălin Gorjanu, antrenor la secţia lupte a CSM Târgu Jiu, pentru site-ul oficial.

Reveniţi de la competiţia care a avut loc în week-end, sportivii nu au foarte mult timp de odihnă şi nu vor avea pauză pentru că urmează calificările pentru Turneul Final de Juniori. Acestea se vor desfăşura la Constanţa, iar acolo pretenţiile sunt mult mai mari, fiind categoria lor de vârstă.

Vizualizări: 532

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: