Când va afla Universitatea Craiova adversarul din cupă

Universitatea Craiova a aflat data la care va cunoaște adversarul din semifinalele Cupei României. Alături de craioveni s-au mai calificat în această fază a competiţiei organizate de FRF şi Dinamo, Astra și ACS Viitorul.

Actuala ediție a Cupei României, 2020-2021, a ajuns în faza semifinalelor, iar între ultimele patru echipe rămase în competiția KO se află trei formaţii din Liga 1 și o divizionară secundă.

În semifinale s-au calificat trei echipe din Liga 1, Universitatea Craiova, Astra și Dinamo, ultimele două după ce au învins formații din Liga 2, Petrolul, respectiv Dunărea Călărași. ACS Viitorul Târgu Jiu a trecut de asemenea, în sferturi, de o altă echipă din Liga 2, U Cluj.

Cele patru cluburi ajunse în faza semifinalelor își vor afla adversarul în urma unei trageri la sorți care va avea loc marți, 16 martie, de la ora 11:00, în sala ”Nicolae Dobrin” a Casei Fotbalului. Toate echipele vor fi repartizate într-o singură urnă, astfel că oricare dintre echipele din Liga 1,  Dinamo, Astra sau Universitatea Craiova o pot întâlni pe divizionara secundă ACS Viitorul.

Cele două jocuri care vor rezulta în urma tragerii la sorți se vor desfăşura în sistem tur – retur, prima echipă extrasă fiind organizatoarea manșei tur.

Semifinalele Cupei României vor avea loc în perioada 13-15 aprilie, turul, respectiv 11-13 mai, returul.

Vizualizări: 810

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: