Pandurii 2007 au câştigat torfeul „Țara Hațegului Junior's 2019”

Copiii de la grupa 2007 a clubului Pandurii Târgu Jiu s-au întors cu trofeul Turneului Țara Hațegului Junior's Cup 2019. Grupa de copii antrenată de Alin Poenaru a devenit campioana turneului, reuşind să păstreze astfel trofeul la Târgu Jiu, după ce în 2018 acesta fusese câştigat de copii de la LPS Târgu Jiu.

Țara Hațegului Junior's Cup 2019  a reunit o mulţime de echipe de fotbal copii, 139 de echipe şi peste 1500 de copii, de la Târgu Jiu fiind prezente la turneu două grupe ale clubului Pandurii. Juniorii 2007 pregătiţi de Alin Poenaru, au reuşit o performanță impresionantă câştigând trofeul turneului acestui turneu.


Performanţa nu a fost întâmplătoare pentru că micuţii s-au antrenat seară de seară pe terenul sintetic, aşteptând cuminţi să termine echipa mare antrenamentele. Lotul deplasat la Hațeg a fost compus din: Andrei Daniel Nedelcu, Mihai Streja, Fabian Grad, Surcel Antonio, Rasoveanu Adi, Albert Filip, Rareş Brujan, Lapadat Alexandru, Mario Tambu, Mihnea Tutunaru, Cosmin Elis Detculescu, Silviu Valentin Ilinca, Mario Lupuleti şi Eduardo Stoenoiu. Pe lângă ei, din echipă mai fac parte Costin Şerban Giorgi și Madalin Bircina, care nu au făcut deplasarea.  Un merit deosebit în obținerea acestei performanțe îi revine preparatorului fizic Clementin Munteanu, care a depus o muncă de voluntariat la această echipă, lucrând şi individual cu copii şi reușind să formeze un grup unit, de care părinții copiilor se declară mândri.

Echipa de juniori 2007 a clubului Pandurii a beneficiat de susținerea necondiționată a părinților, morală și materială, dar meritul pentru performanţe este al antrenorului Alin Poenaru, care nu a încetat să creadă în acești copii. „S-a demonstrat încă o dată că Pandurii nu trebuie să moară, acest club trăiește prin copiii lui, care vin zi de zi la antrenament, din dragoste pentru fotbal și pentru club”, au scris părinţii pe reţelele de socializare mândri că în week-end, la Hațeg și Sântămarie Orlea, imnul Pandurilor a fost auzit, la boxa portabilă adusă de părinți.

Copii de la grupa 2007 au avut şi o mică galerie care i-a încurajat în finală formată din copii și părinții colegilor de la grupa 2009 a clubului Pandurii.

Rezultate înregistrate de grupa Pandurii  2007 la Turneul Țara Hațegului Junior's Cup 2019:
Grupe:
Pandurii Tg-Jiu - Sorii Junior's Lupeni _ 3 - 0
ABBA Jibou - Pandurii Tg-Jiu _ 1 - 4
Pandurii Tg-Jiu - ASU Politehnica Timișoara _ 1 - 0
Sferturi de finală:
Pandurii Tg-Jiu - Victoria Călan _ 4 - 1

Semifinale :
Pandurii Tg-Jiu - Benfica București _ 6 - 1
(Benfica a eliminat în sferturi echipa Dinamo București)

Finala:
Pandurii Tg-Jiu - UTA Arad _ 6 - 5 (0-0)

Galerie foto




Vizualizări: 1,152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: