Gilortul se pregăteşte să sărbătorească titlul

Gilortul Târgu Cărbuneşti se pregăteşte de sărbătoare cu ocazia ultimului joc din acest sezon, mai ales că va juca în faţa propriilor suporteri. Adversarul din meciul care se va juca cu trofeul pe masă va fi Petrolul Stoina, iar gazdele nu concep să facă paşi greşiţi care să le strice sărbătoarea.

Gilortul s-a impus în penultima etapă, în meciul de la Novaci, iar acum se pregăteşte să sărbătorească titlul de campioană în faţa propriilor suporteri în partida cu Petrolul Stoina, programată sâmbătă 8 iunie, începând cu ora 13:00, pe stadionul „Cristinel Răducan” din Cărbuneşti.

Pentru gazde meciul este considerat o simplă formalitate, chiar dacă, teoretic, și Știința Turceni mai păstrează șanse pentru câștigarea trofeului atribuit campioanei județene. „Jucăm cu trofeul pe masă, echipa noastră fiind la un singur punct de obținerea acestuia, în timp ce formația din Turceni are nevoie de o victorie la Sadu, în compania Parângului Bumbești-Jiu, coroborată cu o înfrângere a noastră pe în fața lanternei roșii, Petrolul Stoina”, au scris cei de la Cărbuneşti pe pagina oficială. Pentru că sunt cele mai atractive meciuri ale ultimei etape, AJF Gorj a programat  ambele partide în aceeași zi, sâmbătă, și de la aceeași oră, 13:00. 

Fiind cea mai bună echipă din judeţ, nimeni nu se aşteaptă ca Gilortul să aibă probleme în a se impune în faţa ultimei clasate, Petrolul Stoina, iar suporterii pregătesc deja specatcolul din tribune pentru a sărbători titlul de campioană a judeţului Gorj în 2019. Se pare însă că premierea nu va avea loc sâmbătă la Cărbuneşti, ci după o săptămână, cu ocazia finalei judeţene a Cupei României, deoarece Comitetul de Urgență al AJF Gorj  a hotărât ca finala Cupei României, faza județeană, să se dispute duminică, 16 iunie 2019, la ora 11:00, pe Stadionul „Tineretului” din Rovinari, iar cu această ocazie să aibă loc și festivitatea de premiere pentru sezonul 2018-2019 pentru toate competițiile organizate de AJF Gorj.

Partida dintre Gilortul și Petrolul Stoina va fi condusă la centru de arbitrul de Dragoș Săulescu, ajutat la cele două linii de Dănuț Bălu și Andrei Novac, iar observator din partea AJF Gorj  va fi Ion Enea.

Galerie foto



Vizualizări: 933

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: