Gilortul se reuneşte luni pentru a pregăti noul sezon

Proaspăt promovată în Liga 3, Gilortul Târgu Cărbuneşti se va reuni luni la Cărbuneşti pentru a demara pregătirea noului sezon. Campioana Gorjului a promovat în luna iunie în eşalonul trei după ce a învins la baraj pe CS Strehaia, campioana din Mehedinţi.

Echipa din Cărbuneşti revine în Liga 3, după ce a încercat de trei ori sezoanele trecute când a mai ocupat locul I în campionatul gorjean, în 2013, 2014 şi 2015. Gilortul are deja o tradiţie de patru sezoane în eşalonul trei unde a activat ultima dată în 2006, dar şi un sezon, nefinalizat din păcate, în Liga 2.

Antrenorul Tavi Iordache şi antrenorul secund Alexandru Avramescu au anunţat reunirea lotului pentru data de 15 iulie, dar nu se ştie încă pe ce jucători se va baza, ştiut fiind că Gilortul a mizat pe jucători cu experienţă până acum, dar la nivelul eşalonului trei va trebui să apeleze la foarte mulţi jucători tineri. Antrenor secund dar şi jucător în recent încheiatul sezon, Alexandru Avramescu crede că echipa mai are nevoie de câteva transferuri pentru a face faţă la nivelul celui de-al treilea eşalon: „Reluăm pregătirea pe 15 iulie pentru că Liga 3 va începe mai devreme şi va trebui să mai întărim lotul pentru acest sezon, mai ales la nivelul tinerilor şi juniorilor pentru că se va juca cu trei juniori pe teren. Ne dorim să mai aducem 4-5 juniori, dar şi trei jucători cu experienţă pentru că Liga 3 are un alt nivel şi avem nevoie şi de jucători seniori”.

În ceea ce priveşte seria în care va evolua Gilortul, Avramescu a precizat că ar dori seria a treia, în care sunt repartizate echipe din Dolj, Olt şi Bucureşti  pentru că deplasările spre Arad şi Timiş sunt foarte lungi.

În acest sezon Gorjul va avea două echipe la nivelul eşalonului trei Gilortul Cărbuneşti şi ACS Energeticianul, care a retrogradat în acest sezon din Liga 2, echipa care evolua la Petroşani mutându-se la Băleşti unde a reluat deja antrenamentele.

Vizualizări: 1,087

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: