Gilortul Târgu Cărbuneşti a găsit un partener de amical

Se apropie startul părţii a doua a sezonului din Liga 3 şi echipele caută parteneri pentru meciuri de pregătire. După ce i s-au anulat ultimele două jocuri amicale, Gilortul a găsit un alt adversar şi va juca miercuri un meci de pregătire cu Petrolul Bustuchin.

Pentru echipele de Liga 3 este destul de dificil să îşi găsească parteneri de meciuri de pregătire acum, pentru că majoritatea echipelor de judeţ nu au activitate. Gilortul a avut însă noroc după ce s-au anulat ultimele două jocuri care fuseseră programate săptămâna trecută, primul  cu Viitorul Șimian, echipă care nu a putut strânge toţi jucătorii din lot pentru un amical, dat fiind faptul că nu a reluat pregătirea, iar al doilea cu CSO Filiaşi, echipă care a solicitat un teren cu iarbă pentru acest joc, la fel cum ar fi dorit şi cei de la Gilortul, dar nu s-a găsit un teren disponibil.

În aceste condiţii, a cincea partidă de pregătire pentru formaţia antrenată de Florin Popete va avea loc cu o săptămână și jumătate înainte de meciul din prima etapă a sezonului de primăvară, programat pe 13 martie. „După două partide ratate, cu Viitorul Șimian și ACSO Filiași, Gilortul s-a înțeles cu gruparea din Liga 4 Gorj, Petrolul Bustuchin, pentru a disputa un meci de pregătire. Partida urmează să aibă loc miercuri, începând cu ora 18:00, pe terenul Comunal din Bustuchin”, au anunţat oficial cei de la Gilortul. Dată fiind ora de începere a partidei, oră la care începe să se întunece, cel mai probabil se va juca în nocturnă acest joc de pregătire.

Seria meciurilor de pregătire din această iarnă, pentru echipa gorjeană se va încheia sâmbătă, la Târgu Cărbunești, când este programat un joc în compania formației Universitatea Craiova 2.

Vizualizări: 599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: