Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gilortul Târgu Cărbunești, învinsă de jucători de la Liga 2

Gilortul Târgu Cărbuneşti a pierdut meciul disputat în week-end pe teren propriu cu ACS  Viitorul Târgu Jiu 2. Echipa satelit din Liga 3 a celor de la ACS Viitorul s-a impus cu 2-0 într-un meci în care au jucat mai mulţi fotbalişti de la echipa de Liga 2, care nu a avut meci programat în campionat.

Gilortul a pierdut în fața satelitului celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu și acum are emoţii pentru rămânerea în Liga 3.

Scorul partidei disputate la Cărbuneşti a fost 2-0 pentru oaspeţii care au venit cu mai mulţi jucători de la prima echipă, printre care şi marcatorul celor două goluri, Paul Mitrică.

În urma acestui rezultat, Gilortul rămâne pe locul 4 din play-out, cu 18 de puncte, dar păstrează acum doar un avantaj de două puncte față de ACS Viitorul Târgu Jiu 2, ocupanta poziției a cincea.

Scorul la pauză a fost egal, 0-0, dar oaspeţii au marcat de două ori după pauză.

Jucătorii celor de la ACS Viitorul 2 au profitat de prima eroare gravă în defensivă a gazdelor și au obţinut o lovitură liberă de la 18 metri  fructificată de Paul Mitrică (47'), jucător care la doar două minute a profitat de lipsa de marcaj a apărătorilor Gilortului și a stabilit scorul final.

Vizualizări: 455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: