Meciul restanţă cu CSM Focșani se va disputa marţi

În Liga Națională de Baschet Masculin este o săptămână de pauză, dar în această săptămână se dispută mai multe partide din primul eșalon baschetbalistic al țării, toate fiind partide restante din acest sezon. CSM Târgu Jiu are de disputat un meci restanță, în deplasare, cu CSM Focșani.

Confruntarea de la Focșani contează pentru etapa a-27-a din LNBM și este programată pentru marți, 19 aprilie, de la ora 17.00.  Astfel, CSM Târgu Jiu își încheie seria meciurilor din deplasare, din sezonul regulat al Ligii Naționale, cu un meci destul de dificil, pe terenul echipei CSM Focșani.

Jucătorii lui Claudiu Alionescu au parte de încă o deplasare lungă și dificilă, dar merg la Focșani cu gândul de a câștiga partida pentru a-și consolida poziția din clasament.

Antrenorul echipei gorjene a studiat bine jocul echipei adverse și crede că o apărare agresivă pe tot parcursul meciului poate fi cheia către un succes pe terenul echipei din Focșani.

”Este ultima deplasare din acest sezon, și este una destul de grea, la Focșani. Întâlnim o echipă incomodă, o echipă cu o linie de clasament aproximativ cu a noastră și o echipă care a plecat câștigătoare de la Târgu Jiu. Ne așteaptă cu siguranță un meci dificil, într-o sală nu tocmai primitoare. Focșani este o echipă ce dispune de un nucleu bun de jucători, cu experiență, fără o poziție clasică sub panou, dar cu aruncători foarte buni, iar la acest aspect trebuie să fim foarte atenți. În ceea ce ne privește, sper că i-am făcut pe jucători să înțeleagă importanța meciului. Mergem la Focșani să jucăm un baschet colectiv, pentru a putea câștiga și pentru a ne consolida poziția în clasament”, a spus înaintea deplasării la acest meci Claudiu Alionescu, antrenor principal al CSM Târgu Jiu.

După restanța de la Focșani, CSM Târgu Jiu va încheia sezonul regulat cu un meci pe teren propriu, programat pe data de 29 aprilie, cu Steaua București.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: