Sorin Cârțu laudă gestul lui Reghecampf

Sorin Cârțu, președintele clubului Universitatea Craiova, s-a declarat mulțumit pentru victoria cu Farul Constanța și și-a scos pălăria în fața antrenorului Laurențiu Reghecampf. Antrenorul oltenilor a recunoscut că a greşit când a fost trimis în tribună de arbitrii partidei.

Partida dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova s-a disputat sâmbătă seară, la Ovidiu, în cadrul etapei a cincea din play-off-ul Ligii 1. În minutul 49 al acestei partide, Laurențiu Reghecampf a fost trimis în tribună, după ce a protestat la adresa arbitrului Cătălin Popa.

După meci, antrenorul oltenilor și-a recunoscut greșeala, iar Sorin Cârțu a apreciat gestul lui Laurențiu Reghecampf. „A avut o reacție de domn și de antrenor care e responsabil, cum a dat declarația (n.r. după meci, când și-a prezentat scuzele pentru arbitru). Și pe mine m-a lăsat mască. Eu nu prea mă scuzam când făceam d-astea”, a spus Sorin Cârțu, la Digi Sport. Antrenorul oltenilor şi-a cerut scuze de la arbitri după meci. „O fază de amatori din partea mea, sincer, la 3-0 pentru noi, la un fault asupra noastră. Îmi cer scuze pentru Cătălin, pentru că e un arbitru cu experiență care știe să gestioneze astfel de faze. Probabil o să mă pedepsesc singur, văd eu, îmi găsesc o pedeapsă”, a spus Laurențiu Reghecampf, după meci.

Vizualizări: 898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: