Şanse tot mai mici de promovare pentru Pandurii

Şansele celor de la Pandurii de a se mai lupta pentru promovare scad cu fiecare etapă în care echipa nu câştigă. În etapa a treia din play-off gorjenii au pierdut în deplasarea de la Deva, acolo unde au condus cu 1-0, dar gazdele s-au impus cu 2-1.

Cu două meciuri pierdute în primele trei etape de play-off, Pandurii s-a îndepărtat şi mai mult de locul doi pe care îl vizau gorjenii pentru a se lupta la promovarea în Liga 2.

După ce au pierdut meciul de la Reşiţa, în acest week-end cei de la Pandurii au fost învinşi de CSM Deva, o echipă care nu anunţa intenţii de promovare la început de sezon şi despre care antrenorul Mario Găman spunea că are o echipă foarte puternică.

„Nu știu dacă au forța necesară din punct de vedere al infrastructurii, dar din punct de vedere al lotului au demonstrat anul acesta, iar distanța dintre noi arată că este o echipă puternică, o echipă arțăgoasă. Este o formație agresivă, care joacă foarte bine acasă, o formație incomodă cu jucători cu foarte mare experiență. Au făcut transferuri importante în această pauză competițională, deci este o echipă grea”, a spus Găman despre echipa din Deva care va merge la barajul pentru promovarea în Liga 2.

La acest meci Găman s-a temut foarte mult de arbitraj şi echipa sa nu a scăpat de problemele cu arbitrii, Bebeto Lupuleţ fiind eliminat. Acesta a marcat de fapt golul echpei Pandurii, în prima repriză, gazdele egalând până la pauză, când scorul a fost egal, 1-1.

La puţin timp după pauză însă CSM Deva a marcat din nou  şi scorul final a fost 2-1, deşi pe final Pandurii a jucat cu un om mai puţin pe teren, din minutul 70.

Vizualizări: 847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: