CSM Târgu Jiu, învinsă de Athletic Constanţa

CSM Târgu Jiu a pierdut meciul disputat pe terenul echipei Athletic Constanța, într-un meci din etapa a 29-a din LNBM. Constănțenii s-au impus cu 87-80 într-un meci în care Porter Troupe a fost cel mai bun om al gorjenilor.

Claudiu Alionescu a început partida de la malul mării cu următorul „5”:  Porter Troupe, Carl Dylan, Brandon Sly, Kendarrius Hamilton și Octavian Ilie. Meciul a fost echilibrat în primul sfert câştigat de echipa din Constanța la o diferenţă minimă, scor 23-22 în favoarea gazdelor. CSM Târgu Jiu a început în forță sfertul doi iar echipa lui Claudiu Alionescu, a şi câştigat cu 25-22 acest sfert, iar la general, gorjenii au intrat în avantaj la vestiare, scor 47-45. Athletic Constanța a fost cea care şi-a adjudecat sfertul trei cu scorul de 21-13, iar la general scorul după a treia parte a jocului era favorabil gazdelor, 66-60, care s-au impus şi în ultima parte şi au câştigat meciul cu scorul de 87-80.

Porter Troupe a avut din nou o evoluție de excepție pentru gruparea gorjeană. Căpitanul formației oaspete a înscris 23 de puncte, a avut 3 recuperări și o pasă decisivă. O evoluție consistentă a avut și Carl Dylan, care a reușit 14 puncte, 6 recuperări și un asist.

Vizualizări: 337

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: