Gilortul vrea prima victorie din acest sezon

Gilortul Târgu Cărbuneşti are meci programat acasă în etapa a şaptea, când primeşte vizita celor de la Crișul Chișineu Criș. Meciul de dispută sâmbătă, 5 octombrie 2019, cu începere de la ora 15:00, ora oficială a jocurilor din Liga 3 în luna octombrie.

Gilortul primește vizita formației arădene, Crișul Chișineu Criș, fosta adversară a gorjenilor de la Petrolului Bustuchin la meciurile de baraj pentru Liga 3, în urmă cu un an.

 Oaspeţii ocupă poziția a opta din clasament, cu 8 puncte, având două victorii, două remize și tot atâtea înfrângeri. Gazdele de la Gilortul nu se pot lăuda cu nici o victorie în acest sezon, având doar un punct dintr-un rezultat de egalitate. Ajunsă într-o situaţie dificilă după primele şase etape, Gilortul trebuie să profite de acum de orice joc pentru a acumula puncte, indiferent de adversarii cu care va juca.

Formația de pe Crișul Alb este o echipă solidă, având în componență jucători experimentați care au trecut pe la cluburi importante, precum căpitanul Alin Pavel sau Adrian Piț, precum și percutantul atacant Nicolae Modan. Fiind ultima în clasament, Gilortul pleacă cu șansa a doua, dar fotbaliştii lui Mario Găman speră că, alături de suporteri, vor răsturna calculele hârtiei și vor obţine punct sau puncte.

Antrenorul  Mario Găman şi-a facut temele şi a urmărit un meci al celor de la Crişul, având informaţii despre jocul adversarului: „Sunt o echipă cu experienţă, cu ştate vechi în Liga 3. Pe lângă fotbaliştii experimentaţi, au şi trei-patru juniori foarte buni. Ştim cu toţii ce înseamnă fotbalul din Arad la sector juvenil. Sunt o forţă din toate punctele de vedere, cu o arie de selecţie excelentă. Vom trata meciul la victorie, nici nu concep să nu iau cele trei puncte”.  

La antrenamentele din această săptămână jucătorii au răspuns foarte bine solicitărilor antrenorilor Mario Găman și Bobi Staicu.

Marius Paștiu și Vlad Gîlceavă, doi dintre absenții de la Deva, au revenit la antrenamente și sunt apți de joc. Cu excepția lui Ionuț Tătaru, întreg lotul este valid, iar Mario Găman ar putea opera 3-4 modificări în formula de start.

Vizualizări: 525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: