Giorgi (Minprest): Suntem curaţi ca lacrima

Minprest Serv Rovinari, prestatorul de servicii pentru CE Oltenia, a scăpat de datorii. Gabriel Giorgi, directorul societăţii, spune că, de multă vreme, Minprest nu a mai fost într-o astfel de situaţie. „Suntem pe zero cu datoriile. De o lună avem toate datoriile plătite, toţi furnizorii la zi, suntem curaţi ca lacrima. Cu chin, cu jale, până la urmă ne-am atins ţelul, să nu mai plătim penalităţi pentru plăţi restante. Până pe 25 ale lunii trebuie să plătim dările pentru luna octombrie. Cred că de la sfârşitul anului 2015 nu am mai fost pe zero cu datoriile”, a declarat Gabriel Giorgi.

Unul dintre motive este că CE Oltenia face plăţile mult mai rapid decât anul trecut, când erau efectuate şi la 120 de zile. „Acum se fac plăţile mult mai repede, în limitele contractuale, în termen de până la 60 de zile”, a mai spus şeful Minprest Rovinari.

Chiar dacă situaţia pentru societate este una favorabilă, pentru salariaţi nu se va schimba mare lucru. Asta pentru că nici până acum sindicatul majoritar şi conducerea societăţii nu s-au înţeles privind încheierea unui nou contract colectiv de muncă.

Vizualizări: 834

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: