Giurcău a revenit la cârma Protecţiei Consumatorului

Mădălin Giurcău a revenit la conducerea Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Gorj, după ce şi-a recâştigat acest drept printr-o hotărâre definitivă şi irevocabilă. Giurcău a obţinut în instanţă şi drepturile salariale aferente funcţie de conducere pierdută de aproximativ doi ani.

Mădălin Giurcău a înlocuit-o din funcţie pe Daniela Michi începând de ieri. Acesta şi-a preluat biroul şi documentele, după ce a primit ordinul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) aşteptat încă din data de 22 aprilie când i-a încetat activitatea de conducere la CJPC Cluj. Asta ca urmare a deciziei judecătoreşti definitive şi irevocabile.

Reinstalat în funcţia de comisar- şef adjunct al CJPC Gorj, Giurcău spune că nu va face nici un fel de schimbare la nivelul instituţiei. „Am preluat biroul şi activitatea CJPC Gorj de doamna Michi. Nu voi face nici un fel de schimbări, colectivul este acelaşi cu excepţia doamnei Braia care s-a pensionat. Deocamdată, fostul comisar-şef a rămas în cadrul instituţiei, urmând ca ANPC să se pronunţe în legătură cu activitatea dumneaei. În perioada în care am lipsit am apărut mici modificări în ceea ce priveşte atribuţiile mele tinând cont de faptul că ne subordonăm Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului Craiova”, a declarat Mădălin Giurcău, comisar-şef adjunct al CJPC Gorj.

După ce în urmă cu mai bine de doi ani a pierdut susţinerea politică a UNPR, Giurcău refuză acum să comenteze  activitatea sa politică. „Activitatea politică este problema mea personală. Eu am revenit la CJPC Gorj ca urmare a unei decizii judecătoreşti definitive şi irevocabile”, a mai precizat Giurcău.

POLITICĂ

Deşi în urmă cu doi ani i-a criticat activitatea desfăşurată la CJPC Gorj, Marius Vlaicu spune acum că bucură de revenirea lui Giurcău la Protecţia Consumatorului. „Mă bucur că justiţia i-a dat câştig de cauză. Este un tânăr care promite. Îi doresc succes şi sper să-şi facă treaba aşa cum trebuie. În momentul de faţă, nu ştiu dacă mai este membru UNPR sau şi-a dat demisia în urmă cu doi ani”, a declarat Marius Vlaicu, prim-vicepreşedintele UNPR Gorj.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: