Golea şi Mitrescu l-au dat în judecată pe Creţan

Trei sindicalişti de la CE Rovinari l-au dat în judecată pe liderul Federaţiei Naţionale a Muncii, Constantin Creţan, primul termen fiind pe 23 ianuarie. Cei trei îl acuză pe Creţan de calomnie şi spun că le-a adus prejudicii de imagine.

Președintele Federației Naționale a Muncii, Constantin Creţan, a declarat că liderii de sindicat Constantin Mitrescu, Filip Cioplea şi Marin Golea, ar fi sustras suma de 400.000 de euro din banii care li se cuveneau salariaţilor de la Complexul Rovinari, sumele reprezentând diferenţele unor prime primite în mandatul lui Laurenţiu Ciurel. Sindicaliştii spun încă că fiecare angajat a primit o diferenţă de 840 de lei, banii fiind câştigaţi în instanţă. Crețan a spus că i-a dat în judecată pe aceştia, dar Golea spune că a verificat şi nu există nicio plângere a acestuia. De judecată n-a scăpat Creţan, care s-a trezit acum cu un proces pentru denunţ calomnios.

„Mi s-a spus că nu s-a depus nicio plângere şi în aceste condiţii nu am mai putut să fac plângere penală pentru denunţ calomnios. În data de 5 anul acesta am depus la Tribunalul din Târgu Jiu o acţiune prin acre chem în judecată pe domnul Creţan. Sistematic în 2012 am fost denigrat şi a adus atingere activităţii pe care o desfăşor ca preşedinte de sindicat şi chiar ca persoană.  termenul este pe 23, luna aceasta“, a declarat Marin Golea la Radio Târgu Jiu. În replică, Constantin Creţan a adus alte acuzaţii şi a spus că mai nou, fiul lui Golea face afaceri cu biletele de tratament pentru mineri.

Acţiunea pentru denunţ calomnios a fost făcută de sindicaliştii Marin Golea, Constantin Mitrescu şi Filip Cioplea.

Mitrescu a confirmat că şi el a semnat acţiunea şi spune că s-a săturat să tot audă spunând „inepţii“. Acesta a mai spus că vor câştiga procesul cu Creţan pentru că au dovezi că acesta bate câmpii.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: