Golgheterul din Republica Moldiva a ajuns la Craiova

Marius Croitoru, antrenorul oltenilor de la FCU Craiova, a anunțat când va fi apt de joc noul atacant al oltenilor, Jibril Ibrahim . Nigerianul cumpărat din Moldova pentru 250.000 de euro s-a prezentat de sâmbătă la antrenamente la Craiova.

Transferat în urmă cu 3 săptămâni, nigerianul a fost prezentat la noul club și a efectuat primul antrenament abia în cursul zilei de sâmbătă, a onformat gsp.ro. Atacantul nu a putut fi integrat mai devreme în echipă din cauza formalităților mai complicate în cazul extracomunitarilor. „Asta e perioada, cei care fac transferuri și care se ocupă de lucrurile astea știu. Fiind extracomunitar durează foarte mult până să obțină viza, durează foarte mult deschiderea vizelor pentru a ajunge în România. Cred că și de acum în colo va mai dura o săptămână sau două până va fi apt de joc.  Este un jucător în care eu îmi pun speranțe mari, pentru că ne lipsește un punct fix acolo în mijlocul careului advers. Sper să continue forma bună pe care a avut-o la fosta lui echipă de club și să ne ajute. E clar că avem nevoie de un număr nouă clasic pentru a ne regla anumite lucruri. Noi încercăm să găsim alt jucător care să facă lucrurile pe care le făcea Andrea Compagno. Dar Compagno e greu de înlocuit”, a spus Marius Croitoru la conferința de presă premergătoare meciului cu Ripensia Timișoara din Cupa României.

Meciul dintre Ripensia Timișoara  și FCU Craiova, partidă din play-off-ul Cupei României, este programat marți, 27 septembrie, de la 16:00.

Transferat pentru 250.000 de euro de la FC Sfântul Gheorghe atacantul nigerian este golgeterul la zi al campionatului Moldovei.

Vizualizări: 1,728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: