Gore Popescu se gândeşte să părăsească echipa de handbal

Preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia Pandurii, Gore Popescu, ia în calcul posibilitatea de a renunţa şi la conducerea echipei de handbal după ce recent a fost schimbat de la conducerea EMC Rovinari. Aflat de aproximativ zece ani la conducerea echipei de handbal locale, Gore Popescu spune că vrea să ia o pauză pentru a se odihni şi a acorda mai mult timp familiei.

Preşedintele Energiei se află în aceste zile la Bucureşti unde azi va lua parte la şedinţa Consiliului de Administraţie al Federaţie Române de Handbal fiind membru de un an de zile în conducerea federaţiei. Ieri oficialul Energiei a vorbit despre o posibilă despărţire de echipa gorjeană, caz în care ar mai putea rămâne în continuare în conducerea federaţiei de handbal până în vară. „Mă gândesc să renunţ şi la conducerea echipei de handbal pentru că în ultimii zece ani cât am condus echipa am cam neglijat familia şi aş vrea să am acum mai mult timp liber pentru cei dragi”, a spus ieri oficialul care a pierdut numeroase week-end-uri cu meciurile echipei neputând fi astfel lângă familie şi, din cauza programului prelungit de la club, ajungând deseori acasă noaptea: „Acum vreau să iau o pauză să mă odihnesc pentru că sunt obosit, au fost perioade în care ajungeam acasă numai noapte din cauza programului de la club. Trebuie să schimb ceva în acest program, o să mă mai gândesc câteva zile, cât voi rămâne aici la Bucureşti cu familia, şi voi lua o decizie până săptămâna viitoare”.

„Nu se termină totul aici“

Gore Popescu consideră că echipa îşi poate continua drumul şi fără contribuţia sa, apreciind că nu sunt probleme deosebite în acest moment şi competiţia poate decurge normal: „Până la urmă viaţa echipei trebuie să meargă mai departe, nu se pune problema să se întâmple ceva cu jucătorii dacă eu voi renunţa. Mai e un retur de jucat, e practic încă o competiţie de aici înainte şi probleme de acest gen, de transferuri sau alte probleme competiţionale nu au”.

După ce a dus Energia în aceşti nouă ani jumătate şi în cupele europene dar a avut deseori probleme şi la retrogradare, bilanţul pentru preşedintele echipei de handbal pare să fie unul pozitiv, în ultimul an echipa de handbal făcând deseori cinste Târgu Jiului cu locurile pe podium pe care le-a ocupat. Gore Popescu crede că lucrurile frumoase din handbal pot fi continuate chiar dacă el nu se va mai afla la conducerea secţiei de handbal. „Toată lumea trebuie să fie optimistă în privinţa echipei, şi jucătorii şi antrenorii şi suporterii. Viaţa merge înainte cu sau fără mine. Va fi poate un alt conducător şi trebuie să fie jucătorii liniştiţi că nu se termină totul aici”. O decizie a actualului preşedinte va fi anunţată abia la începutul săptămânii viitoare dar e greu de crezut că dacă acesta  va alege să plece nu va afecta în nici un fel echipa care şi aşa este destul de fragilă în acest moment date fiind plecările de jucători şi schimbările de antrenori.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: