Gorgotă şi-a greşit partidul din nou

Proaspătul liberal Daniel Gorgotă spune că se află într-o situaţie destul de "delicată şi ingrată" în cadrul PNL Gorj, după ce liberalii gorjeni au decis să colaboreze cu filiala judeţeană a PDL. Gorgotă s-a înscris în PNL la începutul lunii decembrie a anului trecut, părăsindu-i pe democrat-liberali cu puţin înainte ca aceştia să reuşească să îi reînnoiască mandatul de preşedinte lui Traian Băsescu.

Fostul democrat-liberal recunoaşte că a rămas surprins când a auzit în ultimele zile ale lui 2009 că Delegaţia Permanentă a PNL Gorj a decis să colaboreze în plan local cu PDL. Daniel Gorgotă afirmă că nu ştie unde să se poziţioneze în acest context, spunând că preferă să aştepte o clarificare a situaţiei înainte să îşi exprime o poziţie mai tranşantă.

"Nu ştiu unde să mă poziţionez deocamdată. Sunt grupări şi grupări, eu sunt mai independent de felul meu şi trebuie să recunosc faptul că sunt într-o situaţie delicată şi ingrată. Prefer să mai aştept o perioadă ca să-mi exprim un punct de vedere. Poate s-or mai clarifica lucrurile, vedem atunci ce mai pot face, deocamdată chiar nu ştiu ce reacţie să am, mai ales că decizia de colaborare a fost luată în Delegaţia Permanentă a partidului, nu de un singur om", afirmă Daniel Gorgotă.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: