Gorj: Câți elevi s-au infectat de la începerea noului an școlar

Ziua și cazurile pozitive de Covid în rândul elevilor gorjeni. În ultimele 24 de ore au mai fost depistați pozitiv la testul Covid încă 4 elevi, conform Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

”Avem un elev depistat pozitiv la Liceul "Mihai Viteazul" din  Bumbești-Jiu, un alt elev la Liceul Teoretic "Tudor Arghezi" din Târgu-Cărbunești, un elev la Colegiul Național "Tudor Vladimirescu" din  Târgu-Jiu și încă unul la Școala Gimnazială nr. 1 din Polovragi”, transmite ISJ Gorj.  

De asemenea, în perioada 13-28 septembrie 2021, numărul elevilor infectați cu temutul virus a ajuns la 37. Nici cadrele didactice nu au scăpat, iar de la începutul noului an școlar s-a înregistrat un număr de 13 profesori infectați. Totodată, în aceeași perioadă s-au pozitivat și două persoane din cadrul personalului didactic auxiliar și nedidactic.

La nivelul județului Gorj au fost în ultimele două săptămâni 614 persoane infectate, incidența fiind de 1,74. Incidență de peste 3 la mie este în localitățile Crasna, Samarinești, Prigoria, Dănești, Godinești, Polovragi și Roșia de Amaradia.

Vizualizări: 895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: