Gorj: Încă un profesor și un secretar școlar, infectați cu coronavirus

Încă un cadru didactic din județul Gorj a fost confirmat cu noul coronavirus. Este vorba despre un profesor de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Târgu Jiu. Și secretarul Liceului Tehnologic Mătăsari este confirmat pozitiv cu acest virus, conform informațiilor transmise de către Inspectoratul Școlar Județean Gorj.

La doar o săptămână de la începerea noului an școlar, situația din punct de vedere epidemiologic nu arată tocmai bine. Zeci de elevi și profesori din Gorj au intrat în izolare. Conform reprezentantului ISJ Gorj, Nicolae Negrea, numărul pare a fi unul în creștere.

”Avem la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu cinci elevi și un cadrul didactic aflați în izolare. Astăzi, de ultimă ora, la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă este infectat un profesor. Situație dificlă este la Liceul Tehnologic din Mătăsari, acolo unde secretarul a fost testat pozitiv și el. La Mătăsari avem 34 carantinați și un elev confirmați pozitiv”, a spus Nicolae Negrea, inspector școlar.

La Mătăsari ar putea să se treacă la școala online, dacă situația nu se va ameliora.

Vizualizări: 5,657

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: