Gorj: Localitatea cu cele mai multe infectări în ultimele două săptămâni

Direcția de Sănătate Publică Gorj a făcut un bilanț al perioadei 30 septembrie-13 octombrie 2020, cu privire la numărul persoanelor infectate în fiecare localitate. Cele mai multe cazuri sunt în municipiul Târgu Jiu, fiind vorba despre 125 de persoane infectate în perioada respectivă, iar indicele de infectare a ajuns la 1,32 la mia de locuitori.

Conform aceleiași situații transmisă de către DSP Gorj, orașul Novaci este situat pe locul al doilea, cu 16 persoane infectate în perioada 30.09-13.10. 2020, urmat de Municipiul Motru care înregistrează același număr de cazuri. Târgu Cărbunești este alt oraș care a înregistrat mai multe cazuri, fiind vorba despre un număr de 15, iar indicele a ajuns la 1,75 la mia de locuitori.

Sunt și localități care au scăpat până acum, iar printre acestea se află: Drăguțești, Slivilești, Prigoria, Bolboși, Drăguțești, Borăscu, Cătunele, Turcinești, Glogova, Dănciulești, Lelești și Arcani.

Conform acelorași date transmite, sunt zone în care persoanele infectate sunt sub vârsta de 19 ani, fiind vorba despre: Târgu Jiu, Novaci, Motru, Urdari, Bărbătești, Fărcășești, și Țânțăreni.

Dacă tragem linie, la nivelul județului Gorj au fost înregistrate în ultimele două săptămâni 359 de noi cazuri, cu un indice de 1,01 la mia de locuitori.

Galerie foto



Vizualizări: 7,196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: