Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gorj: Localităţi fără apă

Update: Alimentarea cu apă potabilă va fi reluată de miercuri, de la ora 12.00, în cele 16 localităţi doljene şi gorjene care au fost afectate în urma avariei pe conducta Izvarna-Craiova.

Compania de Apă Oltenia S.A. anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă în localitățile de pe traseul conductei de transport a apei potabile Izvarna – Craiova, în intervalul 11 septembrie, ora 09:00 – 13 septembrie, ora 24:00, în scopul remedierii unor avarii la această conductă, produse în zona localităţilor Vârţ şi Ţânţăreni, județul Gorj.

Concomitent se vor executa și alte lucrări de întreținere și reparații pe toată lungimea traseului conductei.

Potrivit Companiei de Apă Oltenia, în Gorj se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele localități: Tismana, Godineşti, Câlnic, Teleşti, Rovinari, Bâlteni, Plopşoru, Brăneşti şi Ţânţăreni.

Vizualizări: 1,828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: