Investiţie de anvergură într-o comună din Gorj

O nouă investiţie se conturează la nivelul comunei gorjene Turburea. Proiectul aparţine unui investitor din Târgu Jiu. Mai precis, investiţia presupune înfiinţarea unei centrale pe gaze pentru producerea de energie electrică. Proiectul este unul de anvergură şi vine ca o mană cerească pentru comunitatea din Turburea, mai ales că schela petrolieră din localitate a OMV Petrom va fi închisă până la sfârşitul anului.

„Este un băiat care vrea să facă o hală pe vreo 2 hectare, pentru producerea energiei electrice. Vrea să pună nişte motoare pe gaze, pentru producerea energiei electrice. Asta implică şi noi locuri de muncă. Este vorba de vreo 25 de locuri de muncă”, a declarat Ion Bîrcă, primarul comunei Turburea. 

Proiectul ar urma să fie pus în practică într-un timp scurt. Deja au avut loc primele discuţii între investitor şi cetăţenii care deţin terenuri în zona în care ar urma să fie realizată investiţia.  

„Acest om, dacă vine şi investeşte, nu mai poate să plece ca investitorul cu fabrica de confecţii, atât timp cânt cumpără pământ, face hale, investeşti bani. Aici este un avantaj foarte mare deoarece conducta de gaze a Transgaz, nu a celor de la OMV Petrom, este aproape, staţia de curent este aproape. Este extraordinară această investiţie. Investitorul este din Târgu Jiu. Omul vrea ca până la 1 decembrie să fie buldozerele băgate, să niveleze”, a mai spus primarul din Turburea. 

Vizualizări: 4,904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: