Gorj: Programări la un singur centru de vaccinare. Celelalte nu mai au locuri!

La un singur centru de vaccinare din județul Gorj se mai pot face programări pentru vaccinarea anti-Covid. Este vorba, mai exact, de centrul din comuna gorjeană Bîlteni, care mai are locuri libere până la finalul acestei luni. În schimb, celelalte opt centre din județ nu mai au niciun loc disponibil până la data de 4 martie.

Centrul din Bîlteni a fost amenajat în Căminul Cultural din satul Moi. Doar aici mai pot fi făcute programări pentru vaccinarea împotriva Covid. Ultimele date arată în jur de 200 de locuri libere în următoarele zile, dar cifrele se modifică de la o oră la alta pentru că și aici au început să se facă programări pe bandă rulantă.

Celelalte opt centre de vaccinare au atins capacitatea maximă de programare până la începutul lunii martie. “Lumea se programează. Sunt aproape la capacitate maximă pe două luni locurile ocupate în centre. Locuri disponibile avem la un singur centru, mai exact la Căminul Cultural din Bîlteni. Celelalte au locurile ocupate pentru următoarele două luni. Am solicitat ieri (n.r. miercuri) vaccinuri pentru următoarele zile. Le-am primit de dimineață și le distribuim astăzi (n.r. joi) în tot județul. Ne bucurăm și că platforma funcționează cum trebuie”, a declarat Narcis Stoian, directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj.

Potrivit raportării DSP, până joi, ora 14.00, în Gorj, au ajuns 7407 doze vaccin anti-Covid și au fost vaccinate 4701 persoane.

Vizualizări: 2,602

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: