Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vrea o comună mai frumoasă și mai sigură. Ce are de gând!

Un primar din Gorj încearcă de trei ani să obțină o aprobare pentru înfrumusețarea comunei de-a lungul drumului național. Mădălin Ungureanu, primarul din Bălești, este sigur că, odată cu amenajarea aceasta, se va reduce și numărul de accidente din localitate.

Primarul din Bălești lucrează de trei ani la un proiect prin care speră să reducă numărul accidentelor rutiere. A avut nevoie de o aprobarea de la CNAIR pentru a putea face de-a lungul drumului național trotuare și rigole. ”Vreau să fac un proiect pentru înfrumusețarea comunei de la intrarea în localitate pe drumul național și până în zona Fântânii lui Coșbuc. Vreau să fac trotuare și rigole pe ambele sensuri de mers și pentru asta am așteptat trei ani după un răspuns pozitiv și o aprobarea a celor de la CNAIR. O să plantăm și pomi, o să reparăm cicatricile lăsate de lucrările de la canalizare și în felul acesta o să reducem mult numărul accidentelor rutiere, pentru că oamenii nu vor mai circula pe marginea drumului, ci vor folosi trotuarele, așa cum este normal să se întâmple”, a declarat Mădălin Ungureanu, primarul din Bălești.

Autoritățile locale din comuna Bălești au făcut un calcul și ar avea nevoie de aproximativ 3.000.000 de lei. Dacă nu reușesc să obțină finanțare pe vreun program european, primarul este decis să facă un credit pentru investiția care ar putea salva multe vieți omenești, dar ar schimba și fața comunei.

Vizualizări: 2,806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: