Gorj: Revelion cu sute de polițiști în stradă

În judeţul Gorj, peste 250 de poliţişti vor fi la datorie pentru ca trecerea în Noul An să fie făcută în linişte. De asemenea, vor fi luate măsuri suplimentare, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică.

Poliţişti vor acţiona suplimentar faţă de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Totodată, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj vor asigura ordinea şi liniştea publică în locurile în care se vor organiza manifestări specifice sărbătorilor de iarnă, fiind pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror incidente nedorite.

În această perioadă, poliţiştii rutieri vor acţiona pe întreaga reţea de drumuri din judeţ, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi prin intensificarea activităţilor specifice, potrivit competenţelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţia Gorjeană recomandă tuturor cetăţenilor să aibă în vedere un minim de măsuri de autoprotecţie pentru a petrece Sărbătorile de iarnă în siguranţă.

Sursa: Comunicat IPJ Gorj

 

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: