Gorj: Unde vor fi depuse cererile pentru urna mobilă

Biroul Electoral Județean Gorj a stabilit secțiile de votare la care vor fi depuse cererile de votare prin intermediul urnei speciale.

Alegătorii care nu se pot deplasa la sediul secției de votare din cauză de boală sau invaliditate, cei care se află internați în spital sau execută o pedeapsă privativă de libertate pot depune cereri pentru a vota la alegerile din 6 decembrie cu urna specială, în anumite condiții.

Cererile trebuie să fie depuse la secţia de votare cea mai apropiată de imobilul unde se solicită deplasarea echipei de la biroul electoral, cel mai târziu în preziua votării - 5 decembrie, între orele 18.00-20.00.

BEJ Gorj a stabilit secțiile la care vor fi depuse cererile de votare prin intermediul urnei speciale. Este vorba de secțiile din Târgu Jiu unde se află penitenciarul, spitalul sau arestul preventiv, precum și localitățile din județ în care se află cămine pentru bătrâni sau unități sanitare.

În total, au fost stabilite 16 secții de votare din Târgu Jiu, Runcu, Motru, Rovinari, Turceni, Novaci, Bumbești Jiu și Târgu Cărbunești.

Cererea poate fi depusă prin intermediul oricărei persoane, trebuie să fie datată şi semnată olograf de către alegătorul care solicită urna specială şi cuprinde, în mod obligatoriu, numele, prenumele, codul numeric personal, domiciliul sau reşedinţa, conform menţiunilor din actul de identitate ori dovada de reşedinţă, după caz, adresa imobilului unde se solicită deplasarea echipei, seria şi numărul actului de identitate, precum şi numărul de telefon. Aceasta trebuie să fie însoţită de copii ale oricărui act din care rezultă boala, starea de sănătate ori de invaliditate.

Galerie foto


Vizualizări: 811

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: