Gorjean trimis în judecată după un scandal în trafic

Un gorjean a fost trimis în judecată după un scandal în trafic, pe o stradă din zona centrală a municipiului Târgu Jiu. I. M. Grancea a fost trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu pentru comiterea infracțiunii de distrugere. Acesta este acuzat de procurori că a lovit cu palma un autoturism Dacia Duster.

Conflictul a avut loc în urmă cu doi ani, dar bărbatul riscă să ajungă la închisoare după ce și-a pierdut cumpătul.

Proprietara mașinii a sesizat poliția. Femeia era pasageră în mașina condusă de către soțul său. Acesta a avut un conflict cu I. M. Grancea în zona intersecției cu sens giratoriu de la Piața Centrală.

„În declarația persoanei vătămate și a soțului său, reiese faptul că, după ce au trecut de sensul giratoriu de la Piața Centrală și au oprit la semaforul din zona magazinului Parâng, în spatele lor a oprit autoturismul, iar conducătorul acestuia a venit la geamul numitului, unde a avut loc un schimb de replici, după care bărbatul respectiv a lovit cu palma în aripa spate stânga autoturismul Dacia Duster, îndoind-o“, se arată în încheierea ședinței de judecată.

Și-a recunoscut fapta

Șoferul agresorul și-a recunoscut fapta, astfel încât procesul ar urma să se încheie foarte repede: „Cu ocazia audierii, I. M. Grancea a recunoscut comiterea infracțiunii de distrugere, declarând că a făcut acest gest pe fondul stării de nervozitate, întrucât evitase producerea unui eveniment rutier cu conducătorul autoturismului marca Dacia Duster“, a mai reținut instanța de judecată.

Rechizitoriul a fost admis și procesul urmează să înceapă.

Vizualizări: 3,025

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: