Un primar din Gorj, acuzat de părăsirea locului accidentului 

Constantin Bobaru, primarul comunei Bumbești Jiu, are  dosar penal pentru fugă de la locul accidentului, după ce a accidentat un bărbat de 43 de ani. Victima se pare că este jurist la Primăria Crasna.


Evenimentul s-a petrecut în fața Primăriei Bumbești Jiu. Primarul l-a acroșat cu oglinda pe Beregan, dar a mers mai departe. Interesant este că nici primarul și nici persoana accidentată nu a anunțat evenimentul, deși acesta a avut loc acum două zile.


”La data de 31 august a.c., Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată, prin apelul unic 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 29 august a.c., a fost victima unui accident rutier produs în fața Primăriei Orașului Bumbești-Jiu.


Bărbatul de 43 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, a sesizat că, în timp ce se afla în parcarea din fața primăriei, ar fi fost acroșat cu oglinda retrovizoare stânga a autoturismului condus de un bărbat, în vârstă de 62 de ani, provocându-i leziuni la brațul stâng.


De precizat este faptul că, la data de 29 august a.c., niciuna dintre persoanele în cauză nu au anunțat poliția despre producerea evenimentului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului”, a anunțat IPJ Gorj.

Vizualizări: 6,438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: