Încă o lună de arest pentru gorjeanul care și-a înjunghiat fosta iubită

Magistrații gorjeni au prelungit arestul preventiv în cazul tânărului care și-a ucis fosta iubită cu sălbăticie. Raimond Căldăraru rămâne după gratii. El se află în arest preventiv din vara anului trecut, după comiterea crimei odioase și este judecat pentru omor calificat și lipsire de libertate.

"Menţine măsura arestării preventive a inculpatului Căldăraru Călin Raimond. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunțată prin punerea la dispoziţie prin mijlocirea grefei azi, 30 august 2022", este decizia Tribunalului Gorj.

Tânărul a ajuns în spatele gratiilor după ce și-a ucis fosta iubită. Nu s-a putut împăca deloc cu ideea că tânăra nu mai voia să continue relația cu el așa că a început s-o urmărească, s-o amenințe cu moartea și, într-o seară, a văzut-o, a urmărit-o în trafic cu un alt bărbat.

După ce l-a șicanat în trafic câțiva kilometri, l-a forțat să oprească și atunci a scos fata din mașină. A înjunghiat-o de mai multe chiar în mijlocul drumului, apoi a băgat-o în mașină și s-a plimbat din Novaci până la Târgu Jiu cu trupul neînsuflețit. A fost prins de polițiști abia după ce tatăl său le-a spus anchetatorilor unde se afla.

Vizualizări: 4,352

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: