Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gorjeancă reţinută pentru contrabandă

În cursul zilei, 25 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul I.P.J Gorj, împreună cu lucrători din cadrul I.J.J. Gorj, cu sprijinul de specialitate al DGIPI Gorj, au oprit pentru control un autoturism  identificat în trafic.

În urma controlului în autoturismul condus de W.O., de 39 ani, din localitatea Tismana, judeţul Gorj, a fost găsită cantitatea de 500 pachete ţigări provenind din contrabandă. 

Poliţiştii pentru probarea întregii acţivităţi infracţionale au continuat cercetările faţă de W. O., 39 ani, din localitatea Tismana, judeţul Gorj, fiind  efecuate  percheziţii domiciliare în locaţii situate în Municipiul Târgu Jiu şi Oraşul Tismana.

În baza probatoriului administrat a fost luată faţă de suspectă, măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore.

În data de 26.10.2012  suspecta W. O., a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu cu propunere de arestare preventivă, faţă de acesta luându-se măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 29 de zile.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: