Gorjencele se pregătesc de Înviere în saloanele de înfrumuseţare

Saloanele de înfrumuseţare din municipiul Târgu-Jiu sunt pline în această perioadă. Zilnic zeci de doamne şi domnişoare trec pragul saloanelor pentru a-şi schimba înfăţişarea pentru Paşte. Angajatele saloanelor fac faţă cu greu numărului mare de cliente, însă reuşesc să le mulţumească pe toate.

Saloanele sunt supra aglomerate în această perioadă. Ele au fost luate cu asalt de doamnele şi domnişoarele care vor să arate cât mai bine de Paşte. Multe dintre clientele saloanelor şi-au făcut programări din timp, pentru că acum este aproape imposibil să găseşti un salon unde poţi solicita un serviciu. Zilnic sunt zeci de programări, iar angajatele saloanelor abia fac faţă numărului mare de solicitări venite din partea clientelor. „Avem foarte multe cliente. Majoritatea şi-au făcut programări din timp, chiar şi cu o lună înainte. Avem programări toată ziua, de la primele ore până la închiderea programului, Stăm şi peste orele de program dacă este nevoie. Mai facem şi printre programări, dacă vin cliente. Nu le putem refuza. Unele poate au omis să-şi facă programări. Fiecare vrea să arate bine de Paşte şi nu le putem priva de această plăcere. Noi avem clientele noastre şi nu le putem refuza”, spune Flori.

Cele mai multe programări s-au făcut pentru tunsori, coafuri, dar şi la manichiură şi pedichiură. „În această perioadă avem foarte multe tunsori, care mai de care mai speciale, coafuri, facem şuviţe, vopsim. Şi la cosmetică sunt multe programări, în special pe manichiură, pedichiură, pensat, unghii de porţelan“, a mai spus Flori.

Angajaţii de la saloane se aşteptă ca după Sărbătorile Pascale numărul clientelor să mai scadă.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: