„Sandokan” i-a înduplecat pe judecători

Cunoscutul interlop gorjean „Sandokan” a reușit să convingă judecătorul că are probleme de sănătate. Magistrații i-au permis să plece câteva zile să-și facă analize medicale la spitalul din Târgu-Mureș. Marinică Bonculescu, zis „Sandokan”, se află în arest la domiciliu și încearcă de multă vreme să-i înduplece pe judecători.

Marinică Bonculescu mai are o crimă la activ și a ajuns în atenția polițiștilor după un scandal sângeros care s-a produs, în urmă cu aproape trei ani, în cartierul Obreja. Alături de fiul său și încă un bărbat, a atacat alți bărbați cu arme și securi.

În prezent, bărbatul se află în arest la domiciliu. A reușit acum să-i convingă pe judecători că are probleme cu inima și are nevoie să fie lăsat liber câteva zile. „Admite cererea formulată de inculpatul Bonculescu Marinică, zis Sandokan (...) permite inculpatului Bonculescu Marinică să părăsească imobilul din Mun. Tg-Jiu, jud. Gorj. în data de 14.03.2019 pentru o perioadă 4 de ore, între orele 10,00-14,00. pentru a se deplasa în municipiul Târgu Jiu la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, în vederea încheierii asigurării medicale de sănătate. Permite inculpatului Bonculescu Marinică să părăsească imobilul din Mun. Tg-Jiu, jud. Gorj, pentru o perioadă 4 zile, respectiv 17.03.2019-20.03.2019, pentru a se deplasa în localitatea Târgu Mureş, la Spitalul Clinic Judeţean Mureş, Secţia Clinică de Gastroenterologie, cu sediul în localitatea Târgu Mureş, jud. Mureş, în vederea efectuării de investigaţii medicale”, se arată în sentința instanței.

Acestuia i-au fost impuse și condiții pe care, dacă nu le va respecta, riscă să-i fie aplicate măsuri preventive mai dure. Deplasarea trebuie să aibă loc pe cel mai scurt traseu și trebuie să revină la locul de executare a arestului de domiciliu. În caz de urgență medicală, acesta trebuie să anunțe Poliția. (A.A.)

Vizualizări: 4,009

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: